English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Prosinec v knihovně


🎄✨ PROSINEC V KNIHOVNĚ ✨🎄
Poslední měsíc letošního roku je tady a jak je známo, ponese se hlavně v atmosféře nadcházejících vánočních svátků 😊 Pokud si najdete chvíli času ve všudypřítomném shonu, rádi se s vámi potkáme na některém setkání, které jsme pro vás připravili 🙂

Přejeme vám klidný, krásný a příjemný adventní čas 🎄
 

➡️ Literární kavárna 12/2023 /// Setkání aktivních čtenářů nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou se v prosinci ponese v duchu adventu a nadcházejících Vánoc. Přijďte se s námi nejen literárně naladit na nejkrásnější svátky v roce.

➡️ Spisovatelé do knihoven - Zuzana Kultánová /// Autorské čtení bohemistky, publicistky, spisovatelky a držitelky Ceny Jiřího Ortena Zuzany Kultánové v rámci celoročního cyklu autorských čtení Spisovatelé do knihoven.

➡️ TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - Klára Sekyrová a Tomáš Hradil /// První krnovská talk show do které si moderátor Jan Pirkl zve k rozhovorům zajímavé osobnosti, které jsou s naším městem úzce spjaty. Prosincovými hosty budou dětská lékařka, blogerka a autorka knihy Dr. Máma Klára Sekyrová a starosta města Krnova Tomáš Hradil.

➡️ předvánoční NOC DESKOVÝCH HER /// Tradiční akce knihovny v podobě celonočního hraní moderních společenských a deskových her, která je určena všem návštěvníkům bez ohledu na věk. Připraveny pro vás budeme mít hry jak pro děti, tak pro dospělé všech možných žánrů a obtížností.

➡️ Počteníčko /0-3/ /// Program na rozvoj čtenářské gramotnosti dětí předškolního věku v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart, na kterém nechybí hraná pohádka, říkadla básničky, hry s pohybem a další tematické aktivity pro všestranný rozvoj dětí.

➡️ Počteníčko /3 - 6/ /// Novinka v programu knihovny! Všechny děti, které s námi prošly Počteníčkem pro nejmenší (a nejen ony) se mohou těšit na návazný program v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart, při němž budeme rozvíjet vlastní čtenářství.

➡️ Krnovská panoramata /// Výstava fotografií Richarda Hrčka

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist