English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

NOC S ANDERSENEM - Putování za krnovskými strašidly a pověstmi


📚📖 NOC S ANDERSENEM - Putování za krnovskými strašidly a pověstmi 📖📚

A je to opět tady! Po roce se k nám do knihovny vrací oblíbená Noc s Andersenem a my můžeme dopředu slíbit, že letošní ročník bude opět mimořádně skvělý! Předposlední březnový pátek nás čeká dobrodružství, které se týká bezprostředního okolí našeho krásného města a se všemi odvážlivci se společně vydáme na výpravu za krnovskými strašidly a jejich pověstmi.

Drazí rodiče, pokud tedy vaše dítě projevuje alespoň minimální zájem o dobrodružství, příběhy, báje, pověsti, historii, rádo pátrá ve starých knihách, odkrývá záhady a luští zapeklité hádanky či rébusy, zvažte jeho přihlášení na Noc s Andersenem. Rádi jej přivítáme v naší badatelské skupině, ve které budeme skládat střípky místní lidové slovesnosti. Na každého čeká nezapomenutelný večer plný akce a dobrodružství – od hledání zapomenutých fragmentů dob minulých na staré půdě, přes výpravu do tajuplného lesa až po přespávačku mezi knižními regály.

Přihlášky na Noc s Andersenem si můžete vyzvednout od 4. 3. 2024 v oddělení pro děti a mládež nebo na pobočce Jiráskova. Kapacita Noci s Andersenem je omezena, a proto nedoporučujeme s přihlášením příliš otálet 😊

Putování za krnovskými strašidly a pověstmi je určeno dětem prvního stupně ZŠ, které jsou registrovanými čtenáři knihovny.

Na všechny se budeme těšit v pátek 22. 3. 2024 od 18.00 hod. v Městské knihovně Krnov.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist